Landelijk maken we een verschuiving naar meer plantaardige eiwitten omdat voeding met minder dierlijke eiwitten veelal duurzamer en gezonder is. Echter is het voor patiƫnten en kwetsbare groepen van cruciaal belang dat de voeding bijdraagt aan goed herstel en welzijn.
Met meer plantaardige eiwitten kan dit nogal een puzzel zijn. Ben jij diƫtist, chef of maaltijdontwikkelaar? In deze factsheet vind je praktische handvatten, achtergrondinformatie en tools om op een verantwoorde manier met deze eiwittransitie aan de slag te gaan.
samen zijn we de Nederlandse ggz
Waardenetwerken Regieteams Winning teams Andere netwerken
+31 (0)33 460 89 00 webredactie@denederlandseggz.nl Bezoekersadres www.denederlandseggz.nl
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.
Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.
Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.